top of page

POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja

Odgovornosti

Finančne storitve, Jernej Brus s.p. se obvezuje, da bodo podatki na strani spletne strani tekocizeolit.si točni in aktualni. Ne daje pa garancije za točnost informacije ter ne prevzema odgovornosti za napake vsebin na spletni strani tekocizeolit.si .

IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV


Vse informacije na straneh spletne  strani tekocizeolit.si so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega  zdravstvenega osebja,  prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.
Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh z ROOT izdelki posvetujete s svojim zdravnikom.

Splošni pogoji 


Splošni pogoji poslovanja spletne strani tekocizeolit.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna stran tekocizeolit.si  je informacijski sistem, namenjen predstavitvi, posredovanju informacij in posredovanju prodje podjetja ROOT iz ZDA. Upravlja jo podjetje Jernej Brus sp. v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem. Ob registraciji v spletno trgovino podjetja ROOT obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je vezano na naslov njegove elektronske pošte, in ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Ob tem se strinja tudi z  pogoji poslovanja ponudnika spletne trgovine podjetja ROOT. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa izdelkov podjetja ROOT. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani tekocizeolit.si , pravice uporabnika ter poslovni odnos med posrednikom in uporabnikom.

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe, rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Načini plačila
Na spletni strani  tekocizeolit.si ponudnik  posreduje stran spletne trgovine ROOT z vsemi njihovimi pogoji. Sam pa omogača storitev pomoči pri nakupu izdelkov ROOT, v primeru da se uporabnik ne želi oziroma ne more registrirati v spletni trgovini ROOT. Nakup izvede ponudnik in plača vse stroške. Izdelek se nato posreduje uporabniku s plačilom ob prevzemu. Uporabnik navede v naročilo naslov in kontaktni telefon, ki se uporabi samo za potrebe pošiljanja.


- PLAČILO OB PREVZEMU

 

Veljavnost ponudbe


Navedene cene v spletni trgovini podjetja ROOT so nepreklicne in veljajo samo ob naročilu preko interneta.  Vse cene vključujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.


Veljavnost akcijske ponudbe
Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Uporabnik ima pravico, da  odstopi od pogodbe sklenjene v spletni trgovini podjetja ROOT po pogojih spletne trgovine ROOT.  V primeru, da uporabnik izkoristi storitev pomoči pri nakupu  lahko odstopi od pogodbe in mora nato blago vrniti podjetju v tridesetih dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino takoj ko je mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po pismenem sporočilu in vrnitvi neželjenega blaga. 

Garancija
Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo.

Dobavni rok
Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni in sicer 2 do 3 dni od naročila. (odvisno od proizvoda, ki je na zalogi ali ne)

Dostava
Ponudnik mora blago dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za  spletno trgovino ROOT opravljajo GLS.

 

Varnost
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani tekocizeolit.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija
Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh.  Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@tekocizeolit.si.

bottom of page