CLEAN SLATE

(prehransko dopolnilo)

Glavna surovina za izdelavo Clean Slatea je aktiviran 100% naraven zeolit klinoptilolit. 

Je vulkanskega izvora, kar govori tudi njegovo grško ime zeo (kuhati) in litos (kamen). Ima zelo porozno strukturo.  V naravi se nahaja v obliki kamenine, ki jo je za uporabo potrebno predelati.  En gram zeolita ima lahko do 100 m² notranje površine, kar mu daje izredne fizikalne in kemijske lastnosti. Je alumosilikatni mineral, kjer silicijevi in aluminijevi oksidi tvorijo pravilno kristalno strukturo v obliki satja. Kanalčki v satju so zelo majhni, saj so premera le za par atomov. Struktura je tridimenzionalna in zelo stabilna.

"Najpomembnejši prehranski dodatek,        katerega boste kadarkoli zaužili."

Svetovna zdravstvena organizacija je že v sedemdesetih letih prejšnega stoletja opozorila, da je večina kroničnih bolezni povezana z težkimi kovinami in toksini.

Clean Slate je izdelek za pomoč pri razstrupljanju brez primere. ROOT Clean Slate, ustvarjen s posebnim, zaščitenim postopkom frakinga in polarizacije, uporablja naravni klinoptilolit, pridobljen iz najčistejšega rudnika, ki je na voljo (97% klinoptilolit, 3% bentonit), da ustvari raztopino drobcev z veliko biološko uporabnega silicijevega dioksida, znanega tudi kot ortosilna kislina (ko je vezan z vodo).

Clean Slate podpira pasivno sistemsko odstranjevanje in razstrupljanje težkih kovin, organskih onesnaževal, glifosatov, virusnih delcev, spor plesni, bakterijskih biotoksinov ter drugih obstojnih hlapnih organskih

spojin in trajnih kemikalij, radiacije, celo histamina itd.

Eden izmed najboljših virov naravnega zeolita je klinoptilolit za katerega je znano, da zagotavlja najkvalitetnejši vir silice oz. biološko uporabnega silicijevega dioksida. Zaradi lastnosti klinoptilolita, znanstvenih dokazov o tem kristalu in elitnih nanotehnološko bioznanstveno razvojnih in biotehnoloških izkušenj, je znanstvena ekipa ROOT, iz klinoptilolita ustvarila formulo, "zasnovano” in obdelano tako, da ohrani vse prednosti izjemnega kristala skozi silicijev dioksid. Pri odstranjevanju toksinov iz mest celičnih vezav je ključnega pomena dodajanje mikro elementov (mineralov v sledovih). Zato smo jih dodali v izdelek. Celoten spekter mineralov v sledovih je pridobljen iz čistega vira, Velikega slanega jezera. Dodali smo tudi Vitamin C oz. askorbinsko kislino za izboljšanje prepustnosti celične membrane in stabilnosti raztopine.

Če je vaše telo zelo obremenjeno z toksini boste učinke občutili že v parih dneh. 

 

Clean Slate deluje pasivno, ni zdravilo in ne vpliva na simptome različnih bolezni. Na splošno velja za varnega in je s strani FDA potrjen kot prehransko dopolnilo. Clean Slate izhaja iz 100% naravnega minerala. Nezaželjeni učinki niso znani in ne povzroča alergijskih reakcij. Ni doping.

 

Clean Slate je edinstven v procesu, oblikovanju in kar je najpomembneje ... v rezultatih.

Zelo zanimivo raziskavo je opravil dr. Stefan Rau. Raziskoval je vpliv uporabe CLEAN SLATE-a in ZERO IN-a na stres, auro in čakre. Prišel je do zanimivih rezultatov. Energetsko polje avre  se je izboljšalo  iz 49% na 99%,  moč vsake čakre pa iz 43% -> 97%. Raziskava je v priloženem videu. 

Povzetek dr. Stefan Rau - ugotovitve testiranja.pdf
Pričakovanja.pdf
Smernice za uporabo.pdf
BSCG SC.png
CS .png