top of page

CLEAN SLATE

(prehransko dopolnilo)

Clean Slate je 100% naraven prehranski dodatek.

 

Glavna sestavina se pridobiva iz alumosilikatnega minerala, ki je vulkanskega izvora.  En gram tega minerala ima lahko do 100 m² notranje površine, kar mu daje izredne fizikalne in kemijske lastnosti. V naravi se nahaja v obliki kamenine, ki se jo za uporabo  predela po zaščitenem tehnološkem postopku.

 

Dodani so tudi minerali v sledeh in C vitamin.

Tako nastala oblika silicija v koloidni raztopini je izredno učinkovita, zelo stabilna in ne oksidira. Telo jo zelo hitro absorbira. 

"Najpomembnejši prehranski dodatek, katerega boste kadarkoli zaužili."

Svetovna zdravstvena organizacija je že v sedemdesetih letih prejšnega stoletja opozorila, da je večina kroničnih bolezni povezana z težkimi kovinami in toksini.

ROOT Clean Slate je izdelan po posebnem zaščitenem postopku. Iz naravnega minerala pridobljenega iz najčistejšega rudnika, se ustvari koloidno raztopino z veliko biološko uporabne oblike silicija. 

Za pasivno sistemsko odstranjevanje težkih kovin, organskih onesnaževal, glifosatov, virusnih delcev, spor plesni, bakterijskih toksinov je pomembno, da se izvaja postopno.

 

Pri odstranjevanju toksinov iz celic je ključnega pomena dodajanje mikro elementov (mineralov v sledovih), zato so v izdelek dodani. Celoten spekter mineralov v sledovih je pridobljen iz čistega vira, Velikega slanega jezera. Dodan pa je tudi Vitamin C oz. askorbinska kislina za stabilnost raztopine. C vitamin ima vlogo pri delovanju imunskega in živčnega sistema ter zaščiti celice pred oksidativnemu stresu.

Če je vaše telo zelo obremenjeno s toksini boste učinke občutili že v parih dneh. 

 

Clean Slate deluje pasivno, ni zdravilo. Velja za varnega in je s strani FDA potrjen kot prehransko dopolnilo. Clean Slate je 100% naravnega izvora. Nezaželjeni učinki niso znani in ni znano, da bi povzročal alergijske reakcije. Ni doping.

 

Clean Slate je edinstven v procesu, oblikovanju in kar je najpomembneje... v učinkih.

Zelo zanimivo raziskavo je opravil dr. Stefan Rau. Raziskoval je vpliv uporabe CLEAN SLATE-a in ZERO IN-a na stres, auro in čakre. Prišel je do zanimivih rezultatov. Energetsko polje avre  se je izboljšalo  iz 49% na 99%,  moč vsake čakre pa iz 43% -> 97%.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pred sočasnim jemanjem drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ali mineralnih izdelkov se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo natančno preberite navodilo! Shranjevati nedosegljivo otrokom. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom.

Povzetek dr. Stefan Rau - ugotovitve testiranja.pdf
Pričakovanja.pdf
Smernice za uporabo.pdf
BSCG SC.png
1 Clean Slate label.png
bottom of page