top of page

CLEAN SLATE

(prehransko dopolnilo)

Clean Slate je 100% naraven prehranski dodatek.

 

Glavna sestavina se pridobiva iz alumosilikatnega minerala, ki je vulkanskega izvora.  En gram tega minerala ima lahko do 100 m² notranje površine, kar mu daje izredne fizikalne in kemijske lastnosti. V naravi se nahaja v obliki kamenine, ki se jo za uporabo  predela po zaščitenem tehnološkem postopku.

 

Dodani so tudi minerali v sledeh in C vitamin.

Tako nastala oblika silicija v koloidni raztopini je izredno učinkovita, zelo stabilna in ne oksidira. Telo jo zelo hitro absorbira. 

"Najpomembnejši prehranski dodatek, katerega boste kadarkoli zaužili."

Svetovna zdravstvena organizacija je že v sedemdesetih letih prejšnega stoletja opozorila, da je večina kroničnih bolezni povezana z težkimi kovinami in toksini.

ROOT Clean Slate je izdelan po posebnem zaščitenem postopku. Iz naravnega minerala pridobljenega iz najčistejšega rudnika, se ustvari koloidno raztopino z veliko biološko uporabne oblike silicija. 

Pri tem je ključnega pomena dodajanje mikro elementov (mineralov v sledovih), zato so v izdelek dodani. Celoten spekter mineralov v sledovih je pridobljen iz čistega vira, Velikega slanega jezera. Dodan pa je tudi Vitamin C oz. askorbinska kislina za stabilnost raztopine. C vitamin ima vlogo pri delovanju imunskega in živčnega sistema ter zaščiti celice pred oksidativnemu stresu.

Če je vaše telo zelo obremenjeno boste učinke občutili že v parih dneh. 

 

Clean Slate deluje pasivno, ni zdravilo. Velja za varnega in je s strani FDA potrjen kot prehransko dopolnilo. Clean Slate je 100% naravnega izvora. Nezaželjeni učinki niso znani in ni znano, da bi povzročal alergijske reakcije. Ni doping.

 

Clean Slate je edinstven v procesu, oblikovanju in kar je najpomembneje... v učinkih.

Zelo zanimivo raziskavo je opravil dr. Stefan Rau. Raziskoval je vpliv uporabe CLEAN SLATE-a in ZERO IN-a na stres, auro in čakre. Prišel je do zanimivih rezultatov. Energetsko polje avre  se je izboljšalo  iz 49% na 99%, moč vsake čakre pa iz 43% -> 97%.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pred sočasnim jemanjem drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ali mineralnih izdelkov se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo natančno preberite navodilo! Shranjevati nedosegljivo otrokom. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom.

Povzetek dr. Stefan Rau - ugotovitve testiranja.pdf
Pričakovanja.pdf
Smernice za uporabo.pdf
BSCG SC.png

(prehransko dopolnilo) - CLEAN SLATE ROOT

Doziranje: Vzemite 10 kapljic zjutraj in 10 pozno popoldan.

Opozorilo: Ne presegajte priporočenega vnosa

Prehranska dopolnila niso nadomestek za uravnoteženo prehrano. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Noseče in doječe ženske naj se posvetujejo s svojim zdravnikom.

PODATKI O HRANILNI VREDNOSTI

 

Sestavine: Vitamin C                             28mg na 20 kapljic 

   

34% priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.

voda, morska sol, silicijev dioksid.

Konzervans: kalijev sorbat

Neto količina: 30,0 ml

 

 

Proizvedeno v Združenih državah Amerike.

Certifikati: GMP, BSCG

1 Clean Slate label.png
bottom of page