top of page

POLITIKA ZASEBNOSTI

Politika zasebnosti

Zadnja posodobitev: [17.12.2022].

Politika zasebnosti o piškotkih pojasnjuje prakse zbiranja, uporabe in deljenja informacij [Finančne Storitve, Jernej Brus s.p.].

Če ni navedeno drugače, ta politika opisuje in ureja prakse zbiranja, uporabe in deljenja informacij [Finančne Storitve, Jernej Brus s.p.] v zvezi z vašo uporabo našega spletnega mesta [https://www.tekocizeolit.si/] in storitev posredništva pri prodaji, ki ga nudimo in/ali gostimo na naših strežnikih.

Pred uporabo ali posredovanjem kakršnihkoli informacij prek ali v povezavi s storitvami, natančno preberite ta pravilnik o zasebnosti. Z uporabo katerega koli dela storitev se strinjate, da bodo vaši podatki zbrani, uporabljeni in razkriti, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Če se ne strinjate s tem pravilnikom o zasebnosti, prosimo, ne uporabljajte naših storitev.

 

 

Naša načela

[Finančne Storitve, Jernej Brus s.p.] je to politiko zasnoval skladno z naslednjimi načeli:

 • Politike zasebnosti morajo biti človeku berljive in enostavne za iskanje.

 • Zbiranje, shranjevanje in obdelavo podatkov je potrebno čim bolj poenostaviti, da bi povečali varnost, zagotovili doslednost in uporabnikom olajšali razumevanje postopkov.

 • Podatkovne prakse morajo izpolnjevati razumna pričakovanja uporabnikov.

 

 

 

Podatki, ki jih zbiramo.

Podatke zbiramo na več načinov, vključno s tem, ko nam posredujete podatke neposredno; ko od vas pasivno zbiramo podatke, na primer iz vašega brskalnika ali naprave; in od tretjih oseb.

Informacije, ki nam jih posredujete neposredno.

Zbrali bomo vse podatke, ki nam jih posredujete. Podatke od vas lahko zbiramo na različne načine, na primer ko: (a) ustvarite spletni račun, (b) opravite donacijo ali nakup, (c) stopite v stik z nami ali posredujete povratne informacije, (d) se naročite na naše glasilo , ali (e) se naročite na naše glasilo. Ti podatki lahko vključujejo, vendar niso omejeni na vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, poštni naslov, podatke o plačilu in vašo geografsko lokacijo.

 

Podatki, ki se samodejno zbirajo.

Informacije o napravi/uporabi.

Samodejno lahko zbiramo določene podatke o računalniku ali napravah (vključno z mobilnimi napravami ali tablicami), ki jih uporabljate za dostop do storitev. Kot je podrobneje opisano spodaj, lahko zbiramo in analiziramo (a) podatke o napravi, kot so naslovi IP, informacije o lokaciji (po državi in mestu), edinstveni identifikatorji naprave, naslov IMEI in TCP/IP, vrste brskalnikov, jezik brskalnika, operacijski sistem, mobilni informacije o nosilcu naprave in (b) informacije, povezane z načini vaše interakcije s storitvami, kot so napotitvene in izhodne spletne strani in URL-ji, vrsta platforme, število klikov, imena domen, ciljne strani, strani in ogledana vsebina ter vrstni red teh strani, statistične podatke o uporabi storitev, količino časa, porabljenega na določenih straneh, datum in čas, ko ste uporabili storitve, pogostost vaše uporabe storitev, dnevnike napak in druge podobne informacije. Kot je podrobneje opisano spodaj, lahko za pomoč pri zbiranju teh informacij uporabimo ponudnike analitike in tehnologije tretjih oseb, vključno s piškotki in podobnimi orodji.

Piškotki in druge tehnologije sledenja.

Podatke o vaši uporabi storitev zbiramo tudi z uporabo dnevnikov internetnega strežnika in spletnih tehnologij za sledenje, kot so piškotki in/ali sledilne slikovne pike. Dnevnik spletnega strežnika je datoteka, v kateri so shranjene dejavnosti spletnega mesta. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se namesti na vaš računalnik, ko obiščete spletno mesto in nam omogoča, da: (a) prepoznamo vaš računalnik; (b) shranjevanje vaših preferenc in nastavitev; (c) razumeti spletne strani storitev, ki ste jih obiskali, in napotitvena spletna mesta, ki so vas pripeljala do naših storitev; (d) izboljšanje vaše uporabniške izkušnje z zagotavljanjem vsebine, ki je specifična za vaše domnevne interese; (e) izvajanje iskanja in analitike; in (f) pomoč pri varnostnih upravnih funkcijah. Sledilne slikovne pike (včasih imenovane spletni svetilniki ali jasni GIF-i) so majhne elektronske oznake z edinstvenim identifikatorjem, vdelanim v spletna mesta, spletne oglase in/ali e-pošto, ki so zasnovane za zagotavljanje informacij o uporabi, kot so prikazi oglasov ali kliki, merjenje priljubljenosti Storitve in povezano oglaševanje ter za dostop do uporabniških piškotkov. Prav tako lahko uporabimo tehnologije sledenja v naših licenčnih gumbih in/ali ikonah, ki jih lahko vdelate na druga spletna mesta/storitve, da sledite naslovom spletnih mest, kamor so vdelani, ocenite interakcijo uporabnikov z njimi in določite število edinstvenih obiskovalcev le-teh. Če od nas prejmete e-pošto (kot so glasilo CC, posodobitve oglaševalskih akcij ali druga stalna e-poštna sporočila CC), lahko uporabimo določena analitična orodja, kot so čisti GIF-i, da zajamemo podatke, na primer, ali odprete naše sporočilo, kliknete na kakršne koli povezave ali pasice, ki jih vsebuje naša e-pošta, ali drugače komunicirajo s tem, kar pošljemo. Ti podatki nam omogočajo, da ocenimo učinkovitost naših komunikacijskih in trženjskih kampanj.  Ko sprejemamo dodatne tehnologije, lahko dodatne informacije zbiramo tudi z drugimi metodami.

 

Upoštevajte, da lahko spremenite svoje nastavitve tako, da vas obvestijo, ko se piškotek nastavi ali posodablja, ali da piškotke v celoti blokirate. Za več informacij obiščite razdelek »Pomoč« v brskalniku. Upoštevajte, da z blokiranjem kateregakoli ali vseh piškotkov morda ne boste imeli dostopa do določenih funkcij ali ponudbe storitev.

Za več informacij o tem, kako uporabljamo piškotke, preberite naš pravilnik o piškotkih.

Informacije tretjih oseb.

 

V obsegu, ki ga dovoljuje zakon, lahko podatke zbiramo tudi od tretjih oseb, vključno z javnimi viri, platformami družbenih medijev ter podjetji za trženje in tržne raziskave. Odvisno od vira lahko ti podatki, zbrani od tretjih oseb, vključujejo ime, kontaktne podatke, demografske podatke, podatke o posameznikovem delodajalcu, podatke za preverjanje identitete ali zanesljivosti in podatke za druge goljufije ali varnostne namene.

 

Kako uporabljamo vaše podatke.

 

Podatke, ki jih zberemo od vas in o vas, lahko uporabimo za:

 • izpolnitev namena, katerega ste si zagotovili,

 • zagotavljanje in izboljšanje storitev, vključno z razvojem novih funkcij ali storitev, izvajanje ukrepov za zaščito storitev ter za tehnično podporo in podporo strankam,

 • zbiranje sredstev, sprejemanje donacije ali obdelovanje transakcije,

 • pošiljanje informacij o vaši interakciji ali transakcijah z nami, opozoril o računu ali drugih sporočil, kot so glasila, na katera ste naročeni,

 • obdelava in odgovori na vaša povpraševanja ali zahtevanje povratne informacije,

 • izvajanje analitike, raziskovati in poročati, vključno s sintetiziranjem in pridobivanjem vpogledov iz vaše uporabe naših storitev,

 • ravnati v skladu z zakonodajo in zaščititi varnost, pravice, lastnino ali varnost [Finančne Storitve, Jernej Brus s.p.], storitev, naših uporabnikov in splošne javnosti; in

 • uveljavljati naše pogoje uporabe, vključno z raziskovanjem morebitnih kršitev le-teh.

Upoštevajte, da lahko združimo podatke, ki jih zbiramo od vas in o vas (vključno s samodejno zbranimi informacijami), s podatki, ki jih o vas pridobimo od naših povezanih družb in/ali nepovezanih tretjih oseb, in uporabimo takšne združene podatke v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. .

Podatke, zbrane prek storitev, lahko združimo in/ali odstranimo. Deidentificirane in/ali združene podatke lahko uporabimo za katerikoli namen, vključno brez omejitev za raziskovalne in trženjske namene.

 

 

Kdaj razkrijemo vaše podatke.

Vaše podatke lahko razkrijemo in/ali delimo v naslednjih okoliščinah:

 

Ponudniki storitev

Vaše podatke lahko razkrijemo tretjim osebam, ki izvajajo storitve v našem imenu, vključno z vodenjem dogodkov, trženjem, podporo strankam, shranjevanjem podatkov, analizo in obdelavo podatkov ter pravnimi storitvami, vendar ne omejeno nanje.

Pravna skladnost in zaščita

Vaše podatke lahko razkrijemo, če tako zahteva zakon ali v dobri veri, da je takšno razkritje dovoljeno s tem pravilnikom o zasebnosti ali razumno potrebno ali primerno iz katerega koli od naslednjih razlogov: (a) zaradi izpolnjevanja pravnega postopka; (b) za uveljavljanje ali uporabo naših pogojev uporabe in tega pravilnika o zasebnosti ali drugih pogodb z vami, vključno s preiskavo morebitnih kršitev; (c) uveljavljati našo listino, vključno s kodeksom ravnanja in politikami, ki jih vsebuje in vključuje, (d) odgovarjati na vaše zahteve po storitvah za stranke; in/ali (e) za zaščito pravic, lastnine ali osebne varnosti [Finančne Storitve, Jernej Brus s.p.], naših zastopnikov in povezanih družb, naših uporabnikov in javnosti. To vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami za zaščito pred goljufijami, preprečevanje neželene pošte/zlonamerne programske opreme in podobne namene.

Poslovni prenosi

Ko še naprej razvijamo svoje poslovanje, lahko sodelujemo v določenih poslovnih transakcijah, kot je prenos ali prodaja naših sredstev. Pri takšnih transakcijah (vključno z upoštevanjem takšnih transakcij, npr. skrbnega pregleda) so lahko vaši podatki razkriti. Če se katero od naših sredstev proda ali prenese na tretjo osebo, bodo podatki o stranki (vključno z vašim e-poštnim naslovom) verjetno eno od prenesenih poslovnih sredstev.

Povezane družbe

Vaše podatke lahko razkrijemo sedanjim ali bodočim povezanim podjetjem.

Soglasje

Vaše podatke lahko razkrijemo tretjim osebam na podlagi vašega soglasja za to.

Zbrane/neidentificirane informacije.

Tretjim osebam, vključno z oglaševalci, promocijskimi partnerji in/ali drugimi, lahko razkrijemo neidentificirane in/ali združene podatke za katerikoli namen.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov.

Zakoni v nekaterih jurisdikcijah zahtevajo, da vas podjetja obvestijo o pravni podlagi, na katero se zanašajo za uporabo ali razkritje informacij, ki jih je mogoče neposredno povezati ali uporabiti za vašo identifikacijo. V obsegu, v katerem veljajo ti zakoni, so naše pravne podlage za obdelavo takih informacij naslednje:

Da spoštujemo svoje pogodbene obveznosti do vas.

Velik del naše obdelave informacij je namenjen izpolnjevanju naših pogodbenih obveznosti za zagotavljanje storitev našim uporabnikom.

Legitimni interesi

V mnogih primerih ravnamo z informacijami na podlagi tega, da spodbujajo naše zakonite interese na načine, ki jih ne prevladajo interesi ali temeljne pravice in svoboščine prizadetih posameznikov, med drugim:

 • storitev za stranke,

 • trženje, oglaševanje in zbiranje sredstev,

 • zaščita naših uporabnikov, osebja in lastnine,

 • upravljanje uporabniških računov,

 • organizacija in vodenje dogodkov in programov,

 • analiziranje in izboljšanje našega poslovanja,

 • upravljanje pravnih vprašanj.

 

Podatke lahko obdelujemo tudi za iste zakonite interese naših uporabnikov in poslovnih partnerjev.

Pravna skladnost

 

Morda bomo morali uporabiti in razkriti informacije na določene načine, da bi izpolnili svoje pravne obveznosti.

Soglasje

Kadar tako zahteva zakon in v nekaterih drugih primerih, kjer je to zakonsko dovoljeno, podatke obravnavamo na podlagi privolitve. Kadar vaše podatke obdelujemo na podlagi privolitve, imate pravico, da svojo privolitev prekličete; v skladu z veljavno zakonodajo.

Spletna analitika

V naših storitvah lahko uporabljamo storitve spletne analitike tretjih oseb (kot je Google Analytics) za zbiranje in analizo zgoraj obravnavanih informacij ter za sodelovanje pri reviziji, raziskavah ali poročanju. Podatki (vključno z vašim naslovom IP), ki jih zbirajo različne analitične tehnologije, opisane v zgornjem razdelku »Piškotki in druge tehnologije sledenja«, bodo razkriti ali zbrani neposredno od teh ponudnikov storitev, ki podatke uporabljajo za oceno vaše uporabe storitev, vključno z beleženjem spletnega mesta tretje osebe, s katerega pridete na naše spletno mesto, analiziranjem trendov uporabe, pomočjo pri preprečevanju goljufij in zagotavljanjem določenih funkcij. Če želite preprečiti, da bi Google Analytics uporabil vaše podatke za analitiko, lahko namestite uradno dodateko brskalnika za onemogočanje storitve Google Analytics.

 

 

 

Vaše izbire in pravice posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki.

 

Imate različne pravice v zvezi z zbiranjem in uporabo vaših podatkov prek storitev. Te izbire so naslednje:

E-pošta Odjava

Od naših marketinških e-poštnih sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo »odjava« na dnu vsake novice ali tako, da svojo zahtevo pošljete po e-pošti [info@tekocizeolit.si].

Nastavitve računa

Če ste se pri nas registrirali za račun prek naših storitev, lahko posodobite podatke o svojem računu ali prilagodite nastavitve komunikacije po e-pošti, tako da se prijavite v svoj račun in posodobite nastavitve.

 

Pravice EU posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki.

Posamezniki v Evropskem gospodarskem prostoru (»EGP«) in drugih jurisdikcijah imajo določene zakonske pravice (v skladu z veljavnimi izjemami in omejitvami), da pridobijo potrditev, ali imamo določene informacije o njih, da dostopajo do takih informacij in da dosežejo njihov popravek ali izbris v ustreznih okoliščinah. Morda imate pravico nasprotovati našemu ravnanju z vašimi podatki, omejiti našo obdelavo vaših podatkov in preklicati kakršno koli soglasje, ki ste ga dali. Za uveljavljanje teh pravic nam pošljite e-pošto na [info@tekocizeolit.si] z naravo vaše zahteve. Imate tudi pravico, da se neposredno obrnete na ustrezen nadzorni ali pravni organ, vendar vas spodbujamo, da stopite v stik z nami, da bomo lahko vaše pomisleke neposredno rešili kar najbolje in čim prej.

Mednarodni prenosi

Kot je opisano zgoraj v razdelku »Ko razkrijemo vaše podatke«, lahko vaše podatke delimo z zaupanja vrednimi ponudniki storitev ali poslovnimi partnerji v državah, ki niso država vašega prebivališča, v skladu z veljavno zakonodajo. To pomeni, da se lahko nekateri vaši podatki obdelujejo v državah, ki morda ne nudijo enake ravni zaščite kot zakoni o zasebnosti v vaši pristojnosti. Če nam posredujete svoje podatke, potrjujete vsak tak prenos, shranjevanje ali uporabo.

Če kakršne koli podatke o vas posredujemo tretjim osebam, obdelovalcem informacij, ki se nahajajo zunaj EGP, bomo sprejeli ustrezne ukrepe, da zagotovimo, da taka podjetja ustrezno zaščitijo vaše podatke v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti in drugimi zakoni o varstvu podatkov, ki urejajo prenose takih podatkov. .

 

 

 

Varnostni ukrepi

 

Uvedli smo tehnične, fizične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito pred izgubo, zlorabo in/ali spremembo vaših podatkov. Ti zaščitni ukrepi se razlikujejo glede na občutljivost informacij, ki jih zbiramo in hranimo. Vendar ne moremo in ne jamčimo, da bodo ti ukrepi preprečili vsak nepooblaščen poskus dostopa, uporabe ali razkritja vaših podatkov, saj kljub našim prizadevanjem noben internet in/ali drug elektronski prenos ne more biti popolnoma varen.

 

 

 

Otroci

Storitve so namenjene uporabnikom, starejšim od 18 let, in niso namenjene otrokom, mlajšim od 13 let. Če izvemo, da smo zbrali osebne podatke (kot jih določa Zakon o varstvu zasebnosti otrok na spletu) otrok, mlajših od 13 ali osebnih podatkov (kot jih opredeljuje EU GDPR) otrok, mlajših od 16 let, bomo sprejeli razumne ukrepe, da jih izbrišemo takoj, ko bo to izvedljivo.

 

Hramba podatkov.

Podatke, ki jih zbiramo, hranimo tako dolgo, kot je potrebno za izpolnjevanje namenov, določenih v tem pravilniku o zasebnosti, ali dokler to od nas zahteva ali dovoljuje zakon. Informacije lahko ostanejo v kopijah, narejenih za namene varnostnega kopiranja in neprekinjenega poslovanja še nekaj časa.

 

 

 

Povezave in storitve tretjih oseb.

Storitve lahko vsebujejo povezave na spletna mesta tretjih oseb (npr. spletna mesta družbenih medijev, kot sta Facebook in Twitter), vtičnike tretjih oseb (npr. gumb »Všeč mi je« na Facebooku in gumb »Sledi« na Twitterju) in druge storitve. Če se odločite za uporabo teh spletnih mest ali funkcij, lahko svoje podatke razkrijete ne samo tem tretjim osebam, temveč tudi njihovim uporabnikom in javnosti na splošno, odvisno od tega, kako njihove storitve delujejo. Creative Commons ni odgovoren za vsebino ali prakso zasebnosti takih spletnih mest ali storitev tretjih oseb. Zbiranje, uporaba in razkritje vaših podatkov bo predmet pravilnikov o zasebnosti spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne tega pravilnika o zasebnosti. Svetujemo vam, da preberete izjave o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

 

 

 

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti.

Ta pravilnik o zasebnosti bomo še naprej ocenjevali, ko bomo posodabljali in širili naše storitve, in lahko ustrezno spremenimo pravilnik o zasebnosti. Vse spremembe bomo objavili tukaj in popravili datum zadnje posodobitve zgoraj. Svetujemo vam, da občasno preverite to stran za posodobitve, da boste obveščeni o tem, kako zbiramo, uporabljamo in delimo vaše podatke. Če bistveno spremenimo ta pravilnik o zasebnosti, vas bomo o tem obvestili v skladu z zakonodajo.

 

 

 

Vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti.

 

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti ali naših praksah varovanja zasebnosti, nas lahko kontaktirate na: [info@tekocizeolit.si].

bottom of page